Prima ediție a Școlii de Vară a MApN

    În perioada 27-29 iunie 2016, la Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare s-a desfășurat prima ediție a Școlii de vară a Ministerului Apărării Naționale.

Activitatea aflată la prima sa ediție reprezintă o inițiativă care confirmă preocuparea Ministerului Apărării Naționale de a promova excelența în sistemul de învățământ militar și civil.

La eveniment au participat invitați speciali din conducerea Ministerului Apărării Naționale: şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, secretarul de stat al Departamentului pentru armamante, domnul Gabriel Beniamin Leş și secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, doamna Otilia Sava, alături de personalități din mediul academic militar și civil, jurnaliști, bloggeri, sportivi de la CSA Steaua București, militari din Forțele Terestre, Aeriene și Navale care au participat la cursuri și misiuni internaționale.

La Școala de Vară a Ministerului Apărării Naționale au fost înscriși 60 de elevi și studenți, 50 din sistemul de învățământ militar și câte 5 de la Academia Națională de Informații și Universitatea Transilvania din Brașov.